OVER ONS

Ons team

Zij gaan
de straat op.

Cup of Change
Cup of Change

Het team van de eerste editie van Cup of Change is bekend. Joshua en Erik gaan 5 dagen de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Op Weg Naar Huis. Nanook doet verslag vanaf verschillende locaties en maakt prachtige reportages.

Cup of Change

The
JEXtra Late Show

OVER ONS

In juni 2020 zijn wij begonnen met onze eigen Late Night show met als doel om vóór, tijdens én na het werk de young professionals te entertainen.

Wij zijn een select clubje van young professionals die meerdere keren per week de studio induiken om het internet te voorzien van onze ongezouten mening over werk gerelateerde onderwerpen.

Ze zeggen dat de jeugd van nu de toekomst in handen heeft, en om die reden besluiten wij regelmatig om het heft in eigen handen te nemen.

Maatschappelijke issues gaan ons enorm aan het hart, omdat wij streven naar een betere wereld, voor zover wij dat mogen bepalen. Een van de problemen waarvan wij vinden dat écht niet meer van deze tijd is, is het daklozenprobleem. Want hoe kan het dat we het met zijn allen in 2020 nog steeds niet voor elkaar krijgen om iedereen in ons land van een dak boven zijn hoofd kunnen voorzien? Een kwestie waar absoluut meer aandacht naartoe mag, vindt Erik Arends, cameraman en editor van The JEXtra Late Show.

‘Door zelf vijf dagen op straat te gaan weten we in ieder geval een beetje hoe het moet voelen om in zo’n rotsituatie te moeten leven. Als we het ook nog eens voor elkaar krijgen om geld op te halen voor een Stichting met zo’n goed doel, hebben we de wereld in ieder geval al een beetje beter gemaakt’ – Erik Arends.

Meer The JEXtra Late Show

Steun ons!

Van 14 tot en met 18 december gaan Erik en Joshua de straat op om aandacht te vragen voor een groep onzichtbare daklozen. In hun dagen zullen ze niet alleen ondervinden hoe het is om van de ene op de andere dag op straat te staan. Maar willen zij ook zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting Op Weg Naar Huis. Help ons.